MASKINERUTSTYR

Risa velger Volvo nok en gang

Risa AS og Volvo Maskin AS har inngått avtale om levering av 40 Volvo anleggsmaskiner. 20 gravemaskiner, 12 hjullastere og 8 dumpere skal overleveres de neste 14 månedene.

Avtalen forsegles med handtrykk foran en gammel ærverdig Åkerman i resepsjonen hos Risa AS. Fra venstre Kjetil Friestad (innkjøpssjef i Risa), Bjørn Risa, David Kristianslund (markedssjef i Volvo Maskin) og Ove Folkvord (distriktssjef i Volvo Maskin).
Avtalen forsegles med handtrykk foran en gammel ærverdig Åkerman i resepsjonen hos Risa AS. Fra venstre Kjetil Friestad (innkjøpssjef i Risa), Bjørn Risa, David Kristianslund (markedssjef i Volvo Maskin) og Ove Folkvord (distriktssjef i Volvo Maskin).
19. des. 2014 - 12:50

Samarbeidet med Volvo Maskin fungerer 100% på alle plan, sier Bjørn Risa, både når det gjelder leveranser, innlevering av innbyttemaskiner, service- og vedlikehold og oppfølging av maskinene via CareTrack. Maskinene har i tillegg vist seg å være driftssikre, og har et godt førermiljø. Vi har satt fokus på riktig bruk av maskinene, og har spart store beløp i form av mindre tomgangskjøring og reduserte kostnader til diesel.

Også Volvo Maskin er svært godt fornøyd med samarbeidet. Risa planlegger sine maskininnkjøp i god tid, og en samlet leveranse av flere maskiner gir mulighet til å rasjonalisere prosessen med klargjøring og levering, sier David Kristianslund i Volvo Maskin. – Samarbeidet med Risa er et skoleeksempel på hvordan godt samarbeid mellom entreprenør og leverandør gir gevinster for begge parter. Vår distriktssjef Ove Folkvord jobber veldig bra sammen med innkjøpssjef Kjetil Friestad i Risa både med levering og oppfølging av maskinene. Det gjennomføres regelmessige sjåførmøter der det settes fokus på god utnyttelse av maskinene med lavest mulig dieselforbruk.

Bjørn Risa forteller at det denne gangen ble lagt opp til konkurranse mellom leverandørene, og det var aktuelt med en oppdeling av pakka for å oppnå best mulig betingelser. - Men Volvo Maskin viste seg å være konkurransedyktig, og jeg er svært fornøyd med at det gode samarbeidet vi har fortsetter, sier Risa. Volvo Maskin ble nok tilgodesett med noen plusser i regnestykket ved at maskinene har et svært lavt dieselforbruk, i tillegg til at vi vet at hele prosessen med levering av nye maskiner og innlevering av brukte maskiner fungerer smidig og problemfritt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.