MASKINERUTSTYR

Pon valgte Berger til nytt hovedkontor

Valget falt på Berger i Akershus for Pon Equipment som endelig har valgt lokalisering for sitt nye hovedkontor. Anlegget, som bygges av Rimfeldt Eiendom, planlegges ferdigstilt i slutten av 2015.

Anlegget som skal bygges her, blir på 72.000 m3 vil bestå av cirka 20 000 m3 bygningsmasse fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg.
Anlegget som skal bygges her, blir på 72.000 m3 vil bestå av cirka 20 000 m3 bygningsmasse fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg. Bilde:
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
3. des. 2013 - 08:34

Det glises bredt blandt komersiell direktør Erik Sollerud og markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment AS. I disse dager har nemlig Pon Equipment og Pon Power signert en avtale med Rimfeldt Eiendom på nybygg på Berger. Anlegget på 72.000 m3 vil bestå av cirka 20 000 m3 bygningsmasse fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg. Ferdigstillingen er planlagt mot slutten av 2015, og byggestart skjer allerede på vårparten i 2014.

 

Firedoblet omsetning krever sin plass

- Siden 2003 har vi firedoblet omsetningen. Selv om suksessen ikke ligger i bygningsmasse, men alle våre hardtarbeidende medarbeidere som vi er så stolte av, kreves det allikevel større plass til verksted, lagerplass og nye, bedre kontorfasiliteter, sier Erik Sollerud.

Pon Equipment bygger sammen med Pon Power, som også er den nærmeste naboen i Brobekkveien i dag.

- Så vidt vi vet blir dette det største og mest moderne anlegget av sitt slag innen bransjen, sier markedsdirektør Espen Paulseth. - Pon Power leverer Cat og MAK motorer til blant annet offshorebransjen, skipsfart og strømforsyningsbransjen. Nå gleder vi oss veldig til å stikke spaden i jorden, fortsetter Paulseth, som tok med en liten graver til Berger for å markere signering av avtalen.

 

Nytt også på Rygge og Rudshøgda

Det er ikke bare anlegget på Vollebekk Pon Equipment har vokst ut av de siste årene. Østfold har fått en helt ny avdeling på Rygge, mens Rudshøgda også er under ekspansjon.

- Å være importør for Caterpillar er noe helt spesielt. Mange mennesker kjenner til og er glade i merket. Likevel er det jobben vi alle gjør i Pon Equipment som gir det store utslaget i forhold til etterspørselen. Med det nye anlegget på Berger skal vi tiltrekke oss både flere kunder og flere ansatte, avslutter Sollerud.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.