MASKINERUTSTYR

Ny asfaltvalse fra Atlas Copco

Atlas Copco lanserer Dynapac CG2300 som et supplement til serien av midjestyrte asfaltvalser

Nye Dynapac CG2300
Nye Dynapac CG2300 Bilde: Communications
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
9. des. 2013 - 14:42

Dynapac CG2300 er 3,99 m lang, 2,99 m høy og har en indre svingradius på bare 2,65 m. En forskyvning på 1,2 meter gjør det enkelt å transportere og manøvrere på trange steder. Valsebredden er 1,50 meter .

 

Økt førerkomfort

Førerhuset er konstruert med tanke på føreren og synlighet er blitt bedre takket være sideveis skyvbare førerkonsollen. En jevn og nøyaktig styring oppnås ved hjelp av et elektronisk miniratt. ACC klimakontroll kan fås som ekstrautstyr.

Optimal ergonomi betyr høy kvalitet pakning da aktører har konstant innblikk i arbeidet og praktisk tilgang til kontrollene . CG2300 gir en komplett oversikt over alle jobbfunksjoner inkludert roll overflate og sprinklerhoder .

Et tydelig kontrollpanel gir operatør den informasjonen sjåføren trenger, og operatøren kan enkelt bytte mellom menyer med et enkelt tastetrykk. Ytterligere informasjon kan fås ved å bruke dokumentasjonssystemet DCA -A som er et alternativ. Systemet gir operatøren informasjon om temperaturen i front av og bak valsen, så vel som antall omganger.

 

Stillegående og drivstoffgjerrig

Dynapac CG2300 er utstyrt med ECO-modus som standard. Dette reduserer drivstofforbruket med mer enn 15 prosent , og gjør valsene  mer stillegående.Støyen er også holdt nede ved hjelp av en hydraulisk temperaturstyrt vifte .

Et dobbelt pumpevibrasjonssystem eliminerer behovet for en vibrasjonsventil, noe som gjør det mer effektivt og reduserer forbruket. Pumpene, en foran og en for den bakre valsen, kan enkelt slås av separat.

CG2300 går automatisk i hvilemodus etter 10 sekunder på full gass i nøytral . Motoren er også av Tier4-kategori, med reduserteutslipp . Et dobbelt sett med sprinkleranlegg og pumper, samt en vanntank på over 700 liter sikrer lange driftsøkter på maskinen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.