MASKINER & UTSTYR

Nasta skal nå selge anleggsvalser fra Hamm

– Vi gjør dette for å nå enda bedre ut mot anleggskunder og småentreprenører, sier Rune Gulli i Wirtgen Norge.

Senior Sales Manager i Hamm North Europe, Eugen Richert i midten, sammen med adm. direktører i hhv. Nasta, Tom Johansen (t.v.) og Rune Gulli i Wirtgen Norge.
Senior Sales Manager i Hamm North Europe, Eugen Richert i midten, sammen med adm. direktører i hhv. Nasta, Tom Johansen (t.v.) og Rune Gulli i Wirtgen Norge. Foto: Wirtgen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
21. jan. 2019 - 11:12

Avtalen som Wirtgen Norge har inngått med Hitachi- og Bell-forhandleren Nasta omfatter salg og service av Hamm valsetog og kompakte tandemvalser som brukes til grunnarbeider.

Wirtgen Norge er i dag landets største salgskanal for maskiner mot asfaltbransjen, og avtalen med Nasta er gjort for å nå enda bedre ut til anleggskundene, forteller daglig leder Rune Gulli i Wirtgen Norge.

– Markedet mot små og mellomstore anleggsentreprenører er stort, men vårt salgs- og serviceapparat er ikke rettet inn for å nå disse spesielt. Nastas salgsapparat er bedre tilpasset denne kundegruppen, og derfor tror vi at dette samarbeidet vil sikre oss en bedre posisjon inn mot anleggsmarkedet, fortelle Gulli til veier24.

-Da Wirtgen Norway dukket opp som en mulig samarbeidspartner så falt brikkene på plass. Produktene fra Hamm passer perfekt inn i vår øvrige produktportefølje, og vårt mål om kundenærhet. Mange av våre kunder har lenge uttrykt ønske om å få kjøpe valser og valsetog gjennom oss, sier Tom Johansen, administrerende direktør i Nasta AS om avtalen de nå har inngått med Wirtgen Norge AS.

LES OGSÅ: Dette kjøretøyet er nå også en traktor

LES OGSÅ: 2018 satte nye rekorder i salg av anleggsmaskiner

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.