MASKINERUTSTYR

Nå eier Schmidt hele Tellefsdal

Snøplogprodusenten Tellefsdal er fra årsskiftet en del av det globale sveitsiske konsernet ASH Gruppen.

Redaksjonen
5. jan. 2016 - 12:49

Dermed er integrasjonen av Tellefsdal og Aebi Schmidt, som startet i 2013, fullført. Med sin ledende posisjon i det norske markedet vil Tellefsdal bidra til å styrke tilbudet til Aebi Schmidt innenfor vintervedlikehold av veger, både i Norge og utlandet.

Tellefsdal vil med sitt fokus på «snøkompetanse» fortsette å utvikle og produsere ploger i fabrikken på Sundebru. Den nye salgsorganisasjonen til Aebi Schmidt i Norge vil videreutvikle og ytterligere forbedre service og oppfølging av våre kunder, både nasjonalt og internasjonalt.

Schmidt og Tellefsdal har til sammen nesten 180 års erfaring med vegrydding, og med denne fusjonen befester vi vår ledende markedsposisjon i Norge.

 

-Finansiell støtte gir muligheter

-Ledelsen hos Tellefsdal ønsker denne utviklingen velkommen, og vi vil med finansiell støtte fra ASH Gruppen ha muligheten til fortsatt å utvikle og befeste vårt teknologiske lederskap i det norske markedet. Sammen med resten av vinterprogrammet til Schmidt vil vi nå ha muligheten til å tilby alle våre kunder et komplett program for vintervedlikehold av veger, sier adm. dir Egil Kongsbakk i Tellefsdal.

- Samtidig styrkes Tellefsdal som et av de sterke regionale varemerkene innenfor ASH Gruppen. Dette vil gi kundene våre en fortsatt garanti for den produktkvaliteten som de gjennom alle år har vært vant til: 100 prosent Tellefsdal – 100 prosent norskprodusert!

 

Komplett program

Fra Tellefsdal ble etablert i 1933 har selskapet opparbeidet et omdømme som eksperter på snørydding, både i Norge og i utlandet. Med fokus på «snøkompetanse» har Tellefsdal utviklet snøploger som er spesielt godt tilpasset norske vinterforhold og kravene som stilles av våre kunder over hele Skandinavia.

For mange er navnet Schmidt synonymt med vegrydding, så vel sommer som vinter. Selskapet ble grunnlagt i Tyskland i 1920 og har i dag fabrikker i Tyskland, Nederland og Polen.

Med sin store produktbredde dekker Schmidt alle behov for rydding av vinterveger, men selskapet har også en komplett produktportefølje for rydding av jernbanelinjer og flyplasser samt feiemaskiner og vaskemaskiner for sommervedlikehold av bilveger, gangveger, parkeringshus og parkeringsplasser.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.