MASKINERUTSTYR

Leverer konknuser fra Kirkenes til Etiopia

For meglerspesialisten PlusTech AS i Trondheim er ikke avstand noen hindring. Steinknuseren av typen Metso LT 1100 fraktes nå fra den nordlige halvkule til etiopisk farvann.

22. apr. 2015 - 10:46

 

Den ruvende maskinen på 60 tonn er i disse dager leveringsklar. Med ekstrautstyr som motor og ekstra kontopp skal knuseren transporteres med lastebil. Kjøperne som er svensktalende satser for fullt på steinknusing i hjemlandet Etiopia.Megler på verdensbasisSalgsansvarlig innen maskin Harald Jakobsen, har lang kompetanse innen faget og forteller at selve kjøps- og salgsprosessen har hatt en tidsramme på tre til fire uker.

- En levering som dette krever god logistikk og planlegging. Vi har stor kapasitet og et bredt nettverk, og er opptatt av å være i dialog med tilbydere og kjøpere over hele verden innen anlegg-, industri- og lastebilbransjen, sier Jakobsen.

 

God oversikt- Vi er opptatt av å ha et tett samarbeid med alle partene, og ønsker å fremstå som katalysatoren i kjøps- og salgsprosessen. Dette bidrar til at sluttresultatet blir bra, sier Jakobsen engasjert. Han påpeker at meglerens væremåte er viktig.

Hos PlusTech finner du flerspråklige inne- og utemeglere. Firmaet har siden oppstart i 2002, tilegnet seg god kjennskap til bransjen og har et våkent blikk på svingninger i markedet.

- Våre meglere er glad i å treffe nye mennesker, slik at kundene føler tillit i løpet av kort tid, legger han til.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.