MASKINERUTSTYR

Korthekk-gravere fra Yuchai

Felleskjøpet lanserer nå korthekk-gravere fra Yuchai. Først ute er de to modellene YC35SR og YC55SR, gravere med egenvekt på henholdsvis 3.800 og 5.710 kg.

17. des. 2013 - 10:19

Selv om overvognen på begge modellene svinger innenfor beltene, opprettholder maskinene sin suverene stabilitet, med sideveis last oppgitt til henholdsvis 0,9 og 1,3 tonn.

Minimum svingradius på 2,2 meter for YC35SR og 2,4 meter for YC55SR, gjør maskinene ekstra smidig på trange områder. Maksimum gravedybde er på henholdsvis 3,2 og 3,8 meter. Med en gravekraft er på hele 25,7 kN er dette kompakte og kraftige gravere for allsidig bruksområder.

YC35SR er utstyrt med en Kubota-motor på 42 hk, mens YC55SR er utstyrt med en 50 hesters Yanmar motor. Som resten av Yuchais modeller, har begge disse modellene hovedkomponenter fra anerkjente produsenter, noe som gir maskinene en utmerket kjørekomfort, stabil drift og minimale driftskostnader.

Maskinene leveres med mekanisk hurtigfeste, nordisk graveskuffer, bunkringspumpe, AC, radio, LED-arbeidsbelysning, slagebruddsventiler på bom og stikke og ekstra hydraulikkuttak. Dette er derfor maskiner som kan kjøres rett ut på arbeidsplassen og er klar til bruk.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.