MASKINER & UTSTYR

Hesselberg skal flytte fra Økern til 16000 kvadratmeter på Kløfta

Sigurd Hesselberg AS har vokst ut av sin gamle gård på Økern. I 2020 skal de inn i nytt bygg langs E6 på Kløfta.

Hesselbergs nye hovedkontor ved Kløfta skal stå ferdig i 2020-
Hesselbergs nye hovedkontor ved Kløfta skal stå ferdig i 2020- Illustrasjon: AS Sigurd Hesselberg
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
27. aug. 2018 - 11:04

Bygget på hele 16.000 kvadatmeter skal stå klart første kvartal 2020. På tomten som måler ca 40 mål skal alt av verksted, delelager, administrasjon og maskinlager fra Hesselberg Maskin og Hesselberg Truck flyttes inn under ett og samme tak.

Etter grundige vurderinger av tomt og bygg er beslutningen tatt om å bygge på Bulk Park Lindeberg.  Nybygget, med et fotavtrykk på 13.000 m2, på Sørum vil være godt synlig langs E6, med Lindeberg stasjon som nærmeste togstasjon.

Godt plassert langs E6

Administrerende direktør Kai Paulshus forteller at de har vært på jakt etter tomt en stund, og hovedutfordringen har vært å finne en tomt som var stor nok for våre behov.

– Nå vil vi være godt plassert langs E6 på vei opp til Gardermoen og har den plassen vi trenger. Vi gleder oss til å flytte inn i et topp moderne bygg som er tilpasset vår drift og vår planlagte vekst og utvikling, forteller Paulsrud.

Konsernet som blant annet blant annet omfatter Hesselberg Maskin AS og Hesselberg Truck AS har vokst ut av sine lokaler på Økern og investerer nå i et gigantbygg sør for Kløfta.

Historie helt fra 1897

Hesselberg-gruppen, som startet sin virksomhet i 1897,  har over 300 ansatte og er et norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg Maskin AS er en av landets store maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett.

Hesselberg Maskin AS er leverandør av Komatsu anleggsmaskiner, Bomag komprimerings- og asfaltmaskiner, Manitou og Mustang løfteutstyr og andre spesialmaskiner.

LES OGSÅ: Bransjen fortsetter å shoppe anleggsmaskiner som aldri før

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.