MASKINERUTSTYR

Enige om utstyr til 200 nye utleiemaskiner

Pon Rental har inngått en to års avtale for levering av utstyr til 100 + 100 Cat-maskiner i Pons utleieflåte.

Fornøyde partnere; fra venstre Magnar Oma (Klepp Mek), Finn Johansen (Rotortilt),  Morten Tarlebø (Pon Rental),  Morten Opheim (Pon Rental), Hans Røring Rototilt og Sven Martinsen (SMP).
Fornøyde partnere; fra venstre Magnar Oma (Klepp Mek), Finn Johansen (Rotortilt), Morten Tarlebø (Pon Rental), Morten Opheim (Pon Rental), Hans Røring Rototilt og Sven Martinsen (SMP).
Redaksjonen
4. des. 2015 - 14:37

Pon Rental har en kontinuerlig utskiftning av maskiner, og maskinene i flåten blir aldri eldre enn 36 måneder før de selges gjennom Pon Equipment med «Cat Certified Used -garanti» Garantien er et unikt konsept som gir tilgang til nesten nye maskiner med lavt timetall og god garanti.

Maskinene i utleieflåten blir større og større, og kravet til kvalitet og god service på maskiner og utstyr er viktig både for oss i Pon Rental og for kundene som kjøper de i etterkant. 

 

Opp til 55 tonn

Det er flere store maskiner som skal inn i flåten i 2016, sier Operation Manager Morten Talebø, som også er ansvarlig for maskinparken.

Tarlebø kan fortelle at det så langt i år er levert 107 CAT-maskiner, fra 900 kg til 55 tonn, til Pon Equipments bruktavdeling som i etterkant er solgt som Cat Certified Used.

-Planen for 2016 og 2017 er at vi skal fortsette med dette volumet og vi planlegger å kjøpe 100 nye CAT-maskiner hvert år. Det kan fort bli flere også, om markedet er bra.

 

Større og lengre prosjekter

Pon Rental har i 2015 hatt en større økning på utleie av maskiner til større og lengre prosjekter. Vi tilbyr prosjektløsninger hvor vi kan levere både store og små maskiner raskt når behovet melder seg.

 

Leverandørene som Pon har valgt for denne toårsavtalen er:

  • Klepp Mek - Skuffer og hurtigfester
  • SMP Parts AS -  Skuffer og hurtigfester
  • Norsecraft Tec AS - Lincoln sentralsmøring
  • Rototilt AS – Rotortilter
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.