MASKINERUTSTYR

Endelig en ektefødt Volvo-vals

Volvo er stolte når de nå viser fram sin nye asfaltvals. Den er utviklet helt fra bunnen av, der Volvo-komforten slår inn for fullt.

DD105 fra Volvo Construction Equipment - den første i en ny generasjon av tandemvalser for det europeiske
DD105 fra Volvo Construction Equipment - den første i en ny generasjon av tandemvalser for det europeiske
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
6. mai 2015 - 12:51

Med  hundegang og en moderne førerhytte med skyvbar førerkonsoll og store glassflater plasserer denne  10,5 tonns asfaltvalsen seg i et segment som vil øke Volvos sjanser betraktelig når de nå skal sloss og det lille, men allikevel harde valsemarkedet i Norge.

 

Modellene som Volvo fram til nå har hatt å skilte med har egentlig vært modifiserte valser etter at de kjøpe Ingersoll-Rand for noen år siden. Typisk amerikanske valser som ikke har truffet det europeiske markedet så godt.

Derfor er markedssjef David Kristianslund i Volvo Maskin AS stolt og glad når de nå endelig kan vise et ektefødt Volvo-barn som både på kvalitet og komfort leverer det som forventes av en Volvo-maskin.

-Dette er første maskin på en helt ny plattform hvor det nok vil komme flere modeller og størrelser. Med hundegang, som gjør arbeid på kantene lettere, har vi nå en maskin som vi har store forhåpninger til. Hyttta hat store vindusflater med lett utsyn til alle kanter, og førerplassen er blitt skyvbar i sideretningen samtidig som at førerkonsollen kan vris 90 grader.

-Volvo satser på veg- og asfaltmaskiner, og vi kommer til å øke trykket mot dette markedet her hjemme i tiden framover, lover David Kristiandlund.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.