MASKINERUTSTYR

Drivex utvider i Norge

Drivex, som i mange år vært på markedet med redskaper for hjullastere, utvider nå sortimentet med produkter også for landbrukstraktorer.

2. des. 2014 - 15:33

– Det er god etterspørsel etter Drivex’ traktorprodukter i Norge, sier Roar Wehn, salgs- og markedssjef i Mählers Norge, som blir ansvarlig for Drivex’ traktorprodukter.

For noen år siden lanserte Drivex et høvelblad for landbrukstraktorer, og etter dette har det kommet til flere traktorprodukter.

 

Ny kraftig snøfres for traktor

Før 2015 inneholder Drivex’ traktorsortiment diagonal- og vikploger, sideplog, høvelblad, snø- og grusskuffer, sandspreder og grusstrengspreder. Alt styres enkelt av én enkelt kontrollenhet via Drivex’ eget styresystem MC2.

Utover dette brede programmet lanserer også Drivex SL275, en kraftig snølaster/snøfres som drives via traktorens kraftuttak og som da kan monteres enten fram eller bak på traktoren.

 

Bredt sortiment

Fra før inneholder redskapskatalogen for hjullastere diagonal- og vikploger, sideplog, snø- og grusskuffer, planeringsskuffer, gaffelstativ, kranarmer, asfaltskjærere og opptakende feiemaskin.

Også her lanserer Drivex en snølaster/snøfres, og den bygger på samme chassis som SL275 men da med egen motor og produktnavnet blir da SLE275

Med andre ord et svært bredt og komplett sortiment som gjør hjullasteren og traktoren mer effektiv.

– Drivex’ produkter for hjullastere vinner stadig mer terreng i Norge, og det er først og fremst redskapene for godshåndtering som vinner terreng, sier Morten Fjeld Nielsen, salgssjef for engcon og Drivex’ hjullastersortiment ved engcon Norge/Uddeholm.

Drivex’ hjullastersortiment vil altså som tidligere distribueres via engcon Norge og selges via etablerte anleggsmaskinforhandlere rundt omkring i landet, og Drivex’ traktorsortiment vil distribueres via Mählers Norge og selges via etablerte traktor-/redskapsforhandlere rundt omkring i landet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.