MASKINERUTSTYR

Cat legger ut på convoy

Cat Convoy ruller også i år ut på norske veger. Med tung, tøff last kjører convoyen fra sør til vest og fra midt til nord. Kortesjen består av et utvalg av maskiner fra Cat, og med på lasset er også svære, råtøffe kjøretøy fra Man.

Redaksjonen Våre Veger
12. feb. 2013 - 09:10

Våren nærmer seg med raske skritt, og hva er vel et bedre vårtegn enn Cat Convoy? Ruta for årets convoy er mer omfattende enn noensinne. Dette gjelder antall maskiner så vel som antall stoppesteder og deltakere fra Pon og partnere.

– Ny partner denne gangen er MAN Last og buss med sine lastebiler. Et samarbeid mellom Pon og MAN faller seg helt naturlig, spesielt fordi Pon er MAN-forhandler i Nederland og fordi merket er synonymt med høy kvalitet og heavy-duty biler i anleggsbransjen, forteller markedssjef i Pon Equipment, Espen Paulseth.

 

Tidenes lengste convoy

Cat Convoy 2013 er delt i to parallelle ruter. Convoy vest starter allerede 19. mars, og går fra sør i Rogaland, via Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, før den ender opp i Sør-Trøndelag. Convoy vest har hele 19 stoppesteder.

Convoy nord begynner denne gangen på Røros, den 25. april. Derfra går den gjennom Trøndelagsfylkene og Nordland. Convoyen ender til slutt opp i Troms, nærmere bestemt Tromsø, rett i forkant av NNBA.

 

Mange partnere med på lasset

SITECH, som er Trimble-forhandler og Caterpillars partner i utviklingen av integrerte maskinsytingsløsninger, blir også med på lasset. SITECH er et Pon-selskap, og har etablert en sterk og kompetanserik organisasjon siden oppstarten i 2011. Trimble-produktene er særdeles robuste og tilpasset anleggsbransjens røffe bruk og krav til hurtighet og nøyaktighet.

Pon Rental Norway, som er Pon sitt eget utleieselskap, er nå en av Norges største aktører innen utleie av anleggsmaskiner. Pon Rental sin utleieflåte er til en hver tid under fornyelse. Maskinene i flåten selges ut som 12 til 36 måneders gamle bruktmaskiner, med den mest unike garantiordningen på brukte maskiner – Caterpillar Certified Used.

Utover dette blir også Cat Finance med på tur. Cat Finance er Caterpillars finansieringsselskap, og er representert i Norge gjennom dedikerte finansfolk fra Nordea. De tilbyr finansiering både på brukte og nye maskiner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.