MASKINERUTSTYR

Case sterke i nord

Som trofast forhandler for Case siden 1981 klarer Daneborg Maskin i Tromsø å kapre 20 prosent av det nord-norske markedet for anleggsmaskiner.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
8. des. 2015 - 09:54

Case er ikke noe stort merke i Norge, noe  som blant annet skyldes skftene importører og forhandlere opp gjennom tidene. Imidlertid har Daneborg Maskin i Tromsø vært tro mot merket gjennom 35 år som forhandler.

-Nøklen til vår suksess er fleksibilitet og lidenskap, sier Håkon Dagenborg, administrerende direktør i Dagenborg Maskin AS. -Vi er en liten bedrift, og vi jobber veldig hardt for å tilfredsstille våre kunders behov i alle sammenhenger. Det er også svært motiverende å ha Case-lagets support med oss når vi trenger det, forteller han.

 

Arbeider under krevende forhold

Effektiv deledistribusjon og nærhet er viktige elementer for at kundene skal være førnøyd, noe som er viktige elementer når kundene i sin tur skal ta beslutningen om kjøp av ny maskin. Men kompleksiteten bak disse tjenestene kan være utfordrende, spesielt i Nord-Norge.

-Ganske ofte vi blir bedt om å arbeide under svært krevende forhold, legger Dagenborg til.

 

-Må være pålitelige

-I løpet av vinteren, kan vi lett ha opptil to meter snø i vår region. Transport kan være vanskelig og avstander er også et problem i dette veldig lange landet. Men vi takler disse hindringene og kan gi raske og pålitelige leveranser enten det er deler eller service, forteller han.

Kjell Hansen, som er salgssjef hos Dagenborg Maskin AS, har denne erfaringen fra nye kunder som tidligere ikke har kjørt Case: -Når vi leverer disse maskinene til nye kunder, sier de fleste av dem at de angrer de ikke prøve dem før.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.