MASKINERUTSTYR

Bygger nytt på Rudshøgda

Cat-forhandler Pon Equipment bygger nytt anlegg på Rudshøgda i Hedmark. Men innflytting skjer først i april til neste år.

Det nye anlegget på Rudsflata har en total gulvflate på 3 019 kvadratmeter.
Det nye anlegget på Rudsflata har en total gulvflate på 3 019 kvadratmeter. Bilde:
2. sep. 2013 - 14:25

Pon Equipment fortsetter å vokse og nå er det avdeling Rudshøgda som har behov for mer plass. Anlegget på Rudsflata 2 har blitt for lite og avdelingen flytter derfor noen hundre meter bortenfor dagens kontor, som i dag huser 36 ansatte.

Samtidig vokser markedet og etterspørselen øker og Pon Equipment ønsker å være en bedre rustet partner for våre kunder i området.

 

-Betyr bedre service

 – Ved å flytte inn i et større anlegg ønsker vi å øke servicegraden ved å bli mer effektive og tilby en bedre serviceopplevelse for våre kunder, sier Gunder Grimsrud, avdelingsleder på Rudshøgda. Grimsrud har jobbet hos Pon Equipment siden 1986, som både ute og inne mekaniker, formann og nå avdelingsleder. Det er med andre ord en erfaren avdelingsleder som nå har ansvaret for nytt anlegg.

Det nye anlegget på Rudsflata har en total gulvflate på 3 019 kvm2, over to plan, hvorav verksted med fem løp, en vaskehall, egen sveiseavdeling og komponentverksted er en del av dette.

 

Base for bruktvirksomheten

Anlegget vil også romme et delelager og totalt 21 kontorer.

I tillegg til nysalg og service, vil bruktavdelingen ha sin hovedbase her. Brukt består i dag av fem ansatte og nærmere 180 maskiner i parken.

Brødrene Bjugstad As er ansvarlige utbyggere og vil også være eiere av det ferdige anlegget. Det nye avdelingskontoret er forventet å stå ferdig i april 2014.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.