MASKINERUTSTYR

Artic og Øveraasen blir partnere

Den finske produsenten Arctic Machine OY og Øveraasen As har signert en samarbeidsavtale der målet er vekst for begge selskapene.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
4. mai 2015 - 09:51

I en pressemelding slås det fast at samarbeidsavtalen har tre hovedmål:

  • Øveraasen AS skal representere Arctic Machine OY som partner for vegvedlikeholdsutstyr på det norske markedet.
  • Øveraasen AS skal representere Arctic Machine OY som partner for spredere og ploger til flyplass på markedene hvor Øveraasen AS er aktive.
  • Arctic Machine OY skal representere Øveraasen AS som partner for flyplassutstyr på det finske markedet.

-Begge selskapene får et mer komplett program for sine vegvedlikehold- og flyplasskunder. Dette gir store muligheter for vekst i etablerte markeder, og lettere innpass i nye markeder, sier CEO Thor Arve Øveraasen hos Øveraasen AS.

-Begge selskapene er meget sterke på med tanke på teknologi og produktutvikling, og har dyktige organisasjoner som gjør våre felles mål om vekst mulig. Vi deler også en liknende bakgrunn og verdier som familieeide selskaper, forteller Juha Jääskelä hos Arctic Machine OY

 

Elverum Maskin fortsatt forhandler

Det er planlagt at Elverum Maskin AS skal fortsette med produktene fra Arctic Machine i samarbeid med Øveraasen AS.

Arctic Machine OY er et av de ledene selskapene innen produkter på vegvedlikehold i Nord Europa. De ha har også produkter for flyplass og jernbane.  Gruppen har en omsetning på ca. 15 millioner Euro, hvorav 70% er eksport til Skandinavia, Baltikum, Russland og andre CIS stater.

Øveraasen AS er en av verdens ledende aktører innen vintervedlikehold på flyplasser. Øveraasen AS produserer også redskaper for vegvedlikehold og jernbaneutstyr. Øveraasen AS har en omsetning på ca 50 millioner Euro, hvorav 70-80% er eksport.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.