MASKINERUTSTYR

80 Cat til Hæhre på fire år

Nå har Hæhre Maskinutleie bestilt 19 nye anleggsmaskiner fra Cat.

27. mars 2015 - 14:39

Med denne nye avtalen har Hæhre kjøpt hele 80 Cat maskiner på 4 år. Hæhre har gjennom flere år kjøpt mange Cat-maskiner, og de siste årene har også andelen med fullserviceavtale økt betraktelig.

- Med fullservice på maskinene har vi enda bedre kontroll og forutsigbarhet, sier daglig leder i Hæhre Maskinutleie, Frank Ole Sørensen, som sammen med Lars Hæhre og Albert Hæhre signerte kontraktene med Pons key account, Svein Erik Sønstehagen.

- Vi er gode til å produsere tonn og da er det Cat som gjelder, sier Hæhregutta. Når vi velger maskiner er vi mest opptatt av lavest kostnad pr tonn, tilfredse maskinførere, maskiner som virker når de skal og at vi kan få service når det trengs uansett om vi er i Kirkenes i nord eller Lindesnes i sør.

 

Fornøyd sjef

Pon direktør Erik Sollerud er svært fornøyd med handelen og sier at det kjentes ekstra godt å få inn de to store graverne 374FL på drøye 75 tonn.

-Våre maskiner er utstyrt med det absolutt siste innen teknologi. Det gir maskiner med lavt drivstofforbruk, effektiv eksosrensing samt at de er driftsikre og enkle for brukerne. Sammen med et stort fokus på førermiljø og ikke minst sikkerhet gir dette en trygg og behagelig arbeidsplass for føreren. Dette sikrer rett bruk av maskinene og høy produksjon. Vi viser nok engang at vi er i toppen på produksjonsmaskiner som i denne pakka består av 4 stk 349EL, 2stk 374FL, 2stk D6T og 2 stk 988K. 

I tillegg til disse skal det leveres hele 7 stk hjulgravere herav 4 stk M318F og 3 stk M322D som skal modifiseres for tunnelproduksjon og 2 stk veihøvler 140M3 .

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.