PRODUKSJON

MarineProvider trengte penger

9. okt. 2001 - 06:55

Det var Astrup Fearnley og Frontline som sto i spissen for å skaffe ny investeringskaital til Marine Providers. Det er imidlertid ikke opplyst hvor mye som er skutt inn i selskapet.

MarineProvider vil bruke den nye kapitalen til å fortsette å finansiere utviklingen av en pågående salgs- og markedsstrategi, i tillegg til å fortsette investeringene i de langsiktige produktutviklingsprosjektene, skriver selskapet i en pressemelding.

Selskapet har vært svært aktive i markedsføringen det siste året, og har sikret flere viktige kontrakter for sitt internettbaserte innkjøpssystem. Hvorvidt selskapet tjener penger, er heller uvisst.

Dagens kapitaltilførsel tyder også på at det er lengre fram til en kommersiell suskess, selv om en av hovedeierne uttrykker tillit til selskapet på denne måten:

"Gjennom den kommersielle lanseringen av sin software har MarineProvider i løpet av det siste året tydelig etablert seg som lederen innenfor integrert maritim elektronisk innkjøpsteknologi," sa Jon-Aksel Torgersen, Administrerende Direktør i Astrup Fearnley og styremedlem i MarineProvider ASA.

Torgersen sier videre at han har tro på framtida for elektroniske innkjøpssystemer.

- Vår utfordring nå blir å bygge opp infrastrukturen til støtte for et selskap med global tyngde og betydelige inntektsstrømmer, sier han.

MarienProvider samarbeider med OceanConnect, Xantic og ShipNet. Selskapet mener at dette øker MarineProviders mulighet til å levere industriens mest komplette løsning for maritime elektroniske innkjøpssystemer.

MarineProvider har hovedkontor i Oslo og er representert i USA, Storbritannia og Hong Kong.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.