Mann i 50-årene omkom da bitumentransport veltet i Trøndelag

En mann i 50-årene omkom da en tankbil onsdag morgen veltet på E6 Vuddudalen i Levanger.

Illustrasjonsbilde: Det er en semitrailer med tank for bitumenstransport som har veltet på E6 ved Levanger.
Illustrasjonsbilde: Det er en semitrailer med tank for bitumenstransport som har veltet på E6 ved Levanger. Foto: Colourbox
24. mai 2023 - 10:22

Trøndelag politidistrikt fikk melding om ulykken klokken 7.18 onsdag morgen. Til NTB bekrefter politiet at sjåføren av tankbilen omkom i ulykken. De pårørende er varslet.

– En mann i 50-årene, som var fører av lastebilen, ble bekreftet omkommet av lege på stedet, opplyser politiet.

Ifølge politiet var det en tankbil med bitumen til asfaltindustrien som veltet. Operasjonsleder Ole Petter Hollingen sier noe av oljen har lekket ut av kjøretøyet og ned i en bekk langs veien, men at det ikke skal være snakk om et giftig stoff.

– Brannmannskaper jobber med å stanse lekkasjen, sa operasjonslederen til NTB like etter klokken 9.

Ulykken førte til at E6 ved Vuddudalen i Levanger ble stengt i begge retninger. Ved 8-tiden var det lange køer og flere bilister skal ha forsøkt å snu.

– Dette skaper utfordringer for redningsmannskaper på vei til ulykkesstedet. Vi ber derfor om tålmodighet og at biler i køen står der de er inntil videre, oppfordret politiet.

Ved 9-tiden ble det opplyst at veien vil være stengt i flere timer framover. Omkjøring skjer via fylkesvei 715 Flakk – Rørvik og fylkesvei 55 til Røra, eller E14 via Sverige og fylkesvei 72 til Verdal.

(©NTB)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.