MOBIL

Mango skal oppdateres til Tango

Windows Phone 7 sin neste oppdatering heter Tango.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. aug. 2011 - 08:17

Windows Phone 7 Mango rulles snart ut til Windows Phone 7-brukere over hele planeten. Det er allerede kjent at den første oppdateringen av Mango skal hete Tango. Men nøyaktig hva oppdateringen skal gjøre er ikke kjent før nå.

Under et Microsoft-seminar i Hong Kong i går forklarte selskapet at Tango blir en mindre oppdatering mellom Mango og neste versjonshopp som skal hete Apollo.

Billigere telefoner

Tango er altså ikke noen stor oppdatering av systemet, men skal gjøre det mulig å lage telefoner som har lavere spesifikasjoner enn dagens krav. Dette skal gjøre det mulig å lage billige Windows Phone-telefoner for utviklingsland som Kina og India.

Telefonprodusenter vil da kunne selge enklere modeller i slike land, og Microsoft kan øke sin markedsandel på verdensbasis. Det er rimelig å anta at disse telefonene får tregere prosessor og lavere skjermoppløsning.

Windows Phone 7 har en rekke maskinvarekrav knyttet til seg, blant annet at produsentene må benytte visse systembrikker som har prosessorer på 800 MHz eller 1 GHz og grafikkbrikken Adreno205.

Kilde: WMpoweruser.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.