NYHETER

Mange vil utbedre Sandviksveien

Det er stor interesse blant entreprenørene for utbedring av Sandviksveien i Bærum. Ikke mindre enn 8 av dem har gitt pris. Leder gjør Kjeldaas fra Sande i Vestfold med et anbud på 30,159 millioner kroner.

Om kvelden er ikke sykkeltrafikken så stor, men denne vegen er flittig brukt av syklister til og fra jobb. Nå skal de får bedre plass. (Foto: Anders Haakonsen)
Om kvelden er ikke sykkeltrafikken så stor, men denne vegen er flittig brukt av syklister til og fra jobb. Nå skal de får bedre plass. (Foto: Anders Haakonsen)
18. sep. 2012 - 10:47

Konkurransen er jevn. Arne Olav Lund fra Larvik er nr. to med 31,141 mill., fulgt av Sønstegård fra Notodden (31,353 mil.), Agro Anleggsgartner-Service fra Ås (31,772 mill.) og Steen & Lund fra Drammen (32,694 mill.).

Videre nedover listen er det større avstand mellom anbyderne. HAB Construction fra Bærum vil ha 34,123 mill. for jobben. Deretter følger Oslo Vei (40,390 mill.) og Åge Haverstad Maskinentreprenør fra Sør-Fron (44,221 mill.).

Strekningen som skal utbedres ligger på Høvik og er 420 meter lang. Vegen blir flittig brukt av syklister, men disse har ikke mye plass til rådighet i dag. Når jobben er fullført, blir det et 1,6 meter bredt sykkelfelt i hver retning. Omfattende spunting langs siden blir nødvendig for å gi vegen tilstrekkelig bredde.

Det skal også utføres mye arbeid under bakken. Det blir nye vann- og avløpsledninger for Bærum kommune og nytt overvannsanlegg. Kryssende luftstrekkkabler skal legges i bakken. For øvrig skal det etableres nytt veglysanlegg og tre nye bussholdeplasser.

Frist for ferdigstillelse er satt til 30. august neste år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.