Mål: En av verdens største industrielle dataskyer

Microsoft og ABB har startet samarbeid som retter seg mot industrikunder

Ladestasjoner
Ladestasjoner Bilde: ABB
1. des. 2016 - 07:29

IT-giganten Microsoft og ABB har startet samarbeid som retter seg mot industrikunder. ABB vil, til sine systemer, ta i bruk dataskyen Microsoft Azure.

Dette vil bidra til å styrke det digitale skiftet i kundesegmenter som robotikk, marin sektor og havner, elektriske kjøretøy og fornybar energi. Ved å velge Microsoft Azure som integrert tilkoblingsplattform, får ABBs kunder tilgang til en datasky i storformat der det kontinuerlig investeres milliarder av dollar.

– Sammen med ABB gir vi industrikunder digital teknologi og en skyplattform som gir hver medarbeider, team og forretningssystem i en organisasjon bedre innsikt og muligheter for raskere beslutninger som kan gi ny vekst og nye muligheter, sier Satya Nadella, CEO i Microsoft.

– Dette samarbeidet vil gi fordeler for våre kunder innen energi, vann og avløp, industri, transport og infrastruktur. Vi bygger videre på vår installerte base med over 70 millioner tilkoblede enheter og mer enn 70 000 digitale styringssystemer, og det neste steget er å utvikle en av verdens største industrielle dataskyer, sier Ulrich Spiesshofer, CEO i ABB.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.