Magnetisk induktiv måler

Jumo Flowtrans Mag S01 er tilgjengelig i nominelle bredder fra DN 10 til DN 300.

5. okt. 2016 - 07:00

Magnestisk induktiv flowmåling er en av de mest vanlige målemetodene i verden. Dette muliggjør et bredt spekter av bruksområder og gir en høy grad av målenøyaktighet.

Jumo Flowtrans Mag S01 er standardversjonen av i en ny serie. Den er tilgjengelig i nominelle bredder fra DN 10 til DN 300. Konduktiviteten av målemediet må minst være 5 µS/cm. Maksimumtemperaturen bør ligge rundt 130°C, skriver selskapet i en pressemelding.

Flowmåleren leveres enten som en hel komponent med kapslingsklasse IP67, eller med en løs transmitter (IP68). DIN-versjonen eller ASME versjonen er tilgjengelig som flens. Flowmåleren har et PTFE-belegg som gjør den motstandsdyktig mot syre og lut, samt at den er værbestandig og tåler mye slitasje. Flowmåleren kan også leveres med annen type coating og i større diametere. 

Produktet er enkelt å konfigurere, enten via PC-programare eller på selve produktet. Transmitteren registrerer sensoren automatisk, dermed blir datene fra minnet også lastet ned.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.