MOBIL

Lyntest av HTC Desire

HTC kaller Desire en supertelefon, og det se ut til at den er litt super.

17. feb. 2010 - 17:42
Vis mer
Vi har nå publisert en fullstendig test av HTC Desire. Les den her!

Desire er enda ny telefon som kommer fra HTC, og den ser ut til å være medlem av samme klubb som HD og HD2, her satses det på kraft.

Utforming

Dette er også en telefon som ligner Hero veldig i design. Den er satt sammen av de samme materialene og har fått de samme fargene som Hero har.

Desire er en telefon som egentlig ser ut som en hvilken som helst trykkskjermtelefon, helt til man holder den i hånden. Først da merker du deg hvor stor og klar skjermen egentlig er. Telefonen har en 3,7 tommers, stor, AMOLED-skjerm. Det er tydelig at HTC har villet lage en telefon som gir deg en kjempegod opplevelse ved surfing på internett og bruk av stillfoto og video, i tillegg til det meste annet.

Desire er en ganske slank og selvfølgelig bred telefon som er rund og god i hjørnene. Den er utstyrt med to fysiske taster på hver side av den samme optiske musen som også HTC Legend har fått. Dise tastene er de samme som har gått igjen på de siste modellene fra HTC.

Ytelse

Telefonen er altså ment for å kunne takle dine behov på en rask og effektiv måte. Telefonen har fått en 1 GHz Snapdragon-prosessor som skal gi deg nok kraft til å nyte dens nokså store skjerm.

I tillegg til forskjellige sensorer for lysjustering, akselerometer og lignende, har Desire blant annet kompass, og ser ut til å være godt rustet til å takle de fleste utfordringer. Den har også en ny stilig funksjon som gjør at ringelyden automatisk dempes når du plukker opp telefonen, i tillegg til at du eksempelvis kan snu telefonen opp ned for å sette innkommende samtaler på lydløs.

Dette er en telefon vi gleder oss til å teste skikkelig. Vi skal poste informasjon om når den kommer og hvor mye den vil koste så snart vi vet.

OPPDATERING: Dagen vi får fingrene i denne telefonen nærmer seg med stormskritt. Prisen på telefonen er per dags dato rett i underkant av 4000 kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.