IT

Lynkjapt nett til mange

GRUNN TIL Å SMILE:Adm. direktør i Get, Gunnar Evensen, håper flest mulig ønsker seg superraskt bredbånd. Men billig er det ikke.
GRUNN TIL Å SMILE:Adm. direktør i Get, Gunnar Evensen, håper flest mulig ønsker seg superraskt bredbånd. Men billig er det ikke. Bilde: Marianne Otterdahl-Jensen
18. juni 2009 - 15:22

Fra 17. juni har digital-TV og bredbåndsselskapet Get lansert en ny topphastighet for 400 000 abonnenter i Oslo og Romerike.

Oppgradert

Hele 50 Mbit/s er den nye hastigheten de kan få til den nette sum av 1199 kroner måneden. Returkanalen er på "hele" 5 Mbit/s.

Det nye tilbudet er et resultat av at svært mye av Gets nett er oppgradert til Eurodocsis 3.0-standarden, som utnytter båndbredden i koaksialkablene langt mer effektivt enn forrige generasjon.

For alle

I løpet av året vil det samme tilbudet bli tilgjengelig for alle kunder om har eller har mulighet til å knytte seg til Gets nett, og det er omtrent 900.000 mennesker.

– Dette kommer i tillegg til at vi nå leverer 20 analoge TV-kanaler, 150 digitale og 12 i HD-kvalitet. Dessuten har vi filmutleie, IP-telefoni og 60 radiokanaler, sier adm. direktør i Get, Gunnar Evensen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.