PRODUKTNYHETER

Lurere kjølere

Bruk av omløpskjølere gjør ikke bare at du kan resirkulere kjølevannet, men det sikrer også at vannet alltid holder optimal, forhåndsinnstilt temperatur. Donaldsons nye ultracool-kjølere tar inn vann via et separat kjøleomløp, som bruker et kjølemiddel som ved utslipp ikke skader ozonlaget. Serien leveres i to forskjellige stiler og kapasiteter; mini og midi. Miniformatet er ideelt for desentralisert kjøling av maskiner og prosesser. Det består av ti enheter med ytelse fra 0,5 kW til 30 kW, med nominell gjennomstrømning på 5000 liter/timen for den største modellen.

Midi-serien som omfatter åtte modeller med ytelse fra 35 kW til 200 kW, kan håndtere nominell vanngjennomstrømning på opp til 30 000 l/h for den største modellen. Enheten har kjøleelementplater i rustfritt stål, og to uavhengige kjøleomløp, begge med antifrystermostater. Motorene er beskyttet med overbelastningsbryter. Sikkerhetsbrytere for høyt og lavt trykk i tillegg til strømningsvakter og flottørvipper, gir ytterligere beskyttelse. Omløpet har temperaturmåler og -regulator for vanninntak og -uttak. Overvåking og diagnostikk gjøres ved hjelp av enhetens skjematiske kontrolltavle.

Det er selvsagt korrosjonsfrie materialer i vannomløpet og våte deler, som er fremstilt i polyetylen eller rustfritt stål. Optimal størrelse på varmevekslerne gir lavt energiforbruk og effektivitet, bruk av store vanntanker gir stabile temperaturer. Donaldson har norsk lokalkontor i Moss.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.