MOBIL

Lumia kommer om en måned

Nokia starter salget av Lumia i Norge i februar.

Marius ValleMarius ValleJournalist
2. jan. 2012 - 09:59

Nokia presenterte i dag datoen når Lumia-telefonene skal komme i salg i Norge. Første februar skal telefonene offisielt komme i salg i norske butikker.

Ikke at dette betyr at du ikke har kunnet få tak i produktene, da du har kunnet kjøpe Lumia 800 en stund allerede gjennom flere forhandlere på nett.

Enklere tilgjengelig

At telefonene offisielt kommer i salg betyr imidlertid at de blir bredere og enklere tilgjengelig, at du vil få kjøpt dem gjennom operatører og at de muligens vil være mulig å få tak i til en pen pris.

Prisene skal ligge på 4500 kroner for Lumia 800, og rundt 3000 kroner for Lumia 710. Vi har allerede testet Lumia 800, som er en av de beste Windows-telefonene vi har vært borti. 

LES MER: Test av Nokia Lumia 800

Lumia 710 er et mer ubeskrevet blad, da den ikke har vært tilgjengelig her til lands ennå. Men vi fikk anledning til å prøve den da Nokia lanserte den.

Windows

Begge telefonene kjører Windows Phone 7, som er Microsofts mobiloperativsystem. Dette fungerer annerledes enn Nokias tildligere operativsystem, Symbian.

LES OGSÅ: Slik kommer du i gang med Windows Phone 7

Nokias nye telefoner har allerede sterk konkurranse i markedet, da både HTC, Samsung og LG har sine Windows-mobiler i salg.  Så er spørsmålet om det er Nokia-merkevaren som skal til for å få fart på Windows Phone 7-salget.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.