MOBIL

- Lumia 920 kommer i november

Prisene på Lumia 820 og Lumia 920 dukker også opp.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. sep. 2012 - 06:00

Da Nokia lanserte Lumia 920 og Lumia 820 var det et par små detaljer de ikke ønsket å snakke om: Pris og tilgjengelighet.

Nokia har foreløpig ønsket å holde dette for seg selv, men nå har flere kilder fortalt om det som muligens blir salgsstarten. Kilden til nyhetsbyrået Reuters sier at  de nye telefonene vil komme i salg i mdten av november. Informasjonen skal komme fra en østeuropeisk mobiloperatøer.

LES OGSÅ: Alt om Nokia Lumia 920

- En måned før i større land

Den samme kilden sier at større europeiske land vil få telefonen en måned før. 

Dette rimer godt med at et tysk nettsted melder at deres kilder sier at Lumia 920 skal komme i salg i midten av oktober. Lumia 820 skal komme to uker senere.

Nokia gjorde det samme da de lanserte Lumia 800 og 710, da telefonen først dukket opp på de største markedene en stund før den kom til mindre land, som Norge. Det tyske nettstedets kilder nevner at Lumia 920 kommer til Skandinavia i begynnelsen av november.

- 4400 kroner for Lumia 920

Prisen sies av samme kilder å være 600 euro (ca 4400 kroner) uten binding, mens Lumia 820 angivelig skal koste 450 euro (ca 3300 kroner). 

LES OGSÅ: Slik er Nokia Lumia 820

Det ser altså ut til at Nokia kommer forholdsvis sent i gang med salget sammenlignet med konkurrentene. Det er ventet at iPhone 5, som trolig lanseres i morgen, vil komme i salg bare noen få dager etter lansering. Også Samsung Galaxy Note II skal komme i salg om kort tid.

En av grunnene til at det tar tid er trolig at Microsoft foreløpig ikke har lansert Windows Phone 8 ennå. Det vil si - de har vist frem noe, men en full presentasjon lar vente på seg.

LES OGSÅ: Slik er Windows Phone 8

Kilder: Reuters.com, WMPoweruser.com 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.