JULEKALENDER 2019

Luke 21: I dag kan du vinne denne trådløse mobilladeren

Nye premier i TUs julekalender hver dag.

21. des. 2019 - 05:15

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Supersonic™-hårføneren fra Dyson har en hurtig og fokusert luftstrøm. Den er laget for å ligge godt i hånden, og gjennom noen enkle knapper reguleres temperaturen for å beskytte håret fra varmeskader. 

Handy Wing Pro Wireless er en trådløs lader til bruk i bilen. Takket være to sensorer lader den telefonen raskt og effektivt. Laderen plasseres i lufteventilen i bilen og kan brukes med alle mobiler som er kompatible med trådløs lading (dette gjelder de fleste nyere smarttelefoner). Holderen justerer seg etter størrelsen på telefonen, slik at det er enkelt å sette inn eller ta ut telefonen fra laderen.

Les mer om Handy Wing Pro Wireless her!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.