JULEKALENDER 2019

Luke 19: I dag kan du vinne disse danskdesignede øreproppene

Nye premier i TUs julekalender hver dag.

19. des. 2019 - 05:15

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Bang & Olufsens E6 ørepropper er trådløse, lette og laget i slitesterke materialer. Kombinasjon av finjustert akustikk, design og ergonomi skaper en rik lyd med en veldig sterk bassprestasjon. Med øreproppene E6 kan du selv skreddersy lyden til din egen smak ved å laste ned Beoplay-appen på din smarttelefon.

Alle ører er forskjellige og derfor kommer E6 med et utvalg av ørepropper som garanterer en behagelig passform til den enkelte bruker. E6 bærer også preg av Bang & Olufsens konstante oppmerksomhet til detaljer, de små og fysiske detaljene justeres nøye og integreres sømløst til et unikt og helhetlig produkt.

Les mer om Bang & Olufsens historie her!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.