Luftverktøy for trange steder

Ingersoll Rand tilbyr slagverktøyene 35MAX og 15QMAX. Dette er små, men kraftige verktøy som raskt kan brukes til å løsne eller stramme en rekke fester i trange omgivelser.

Ingersoll Rand introduserer Ultra-Compact ImpactoolsTM
Ingersoll Rand introduserer Ultra-Compact ImpactoolsTM
25. juli 2016 - 07:00

Ingersoll Rand tilbyr nå slagverktøyene 35MAX og 15QMAX. Dette er små, men kraftige verktøy som teknikere og operatører kan bruke til raskt å løsne eller stramme en rekke fester i trange omgivelser. Begge har høy kraft i forhold til vekt, en brukervennlig reguleringsskive med tre effektinnstillinger og trykk-knapp som gir deg fremover eller revers, skriver selskapet i en pressemelding.

Hvert verktøy har tre effektinnstillinger samt maksimalt dreiemoment i revers på alle nivåer, slik at teknikere kan sette inn og løsne fester på en rekke utstyr og kjøretøy. Effektregulatoren og trykk-knappen som gir fremover eller revers er plassert på baksiden av verktøyet, slik at det enkelt kan betjenes med én hånd i trange omgivelser. Ny ergonomisk design og dobbelt hammerslagmekanisme gir i tillegg operatøren bedre kontroll under bruk. Begge verktøyene veier 1,09 kg og er 117 mm lange.

I den trykte utgaven av Automatisering kom vi i skade for å bygge om dette verktøyet til et elektroverktøy. Det er galt, dette er et luftverktøy og vi beklager feilen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.