Lover 70 forbedringer

Siemens har sluppet versjon 8.1 av Simatic PCS 7.

Siemens har med oppdatering 8.1 utstyrt Simatic PCS 7 med 70 forbedringer
Siemens har med oppdatering 8.1 utstyrt Simatic PCS 7 med 70 forbedringer (Bilde: Siemens AG)

Siemens har sluppet versjon 8.1 av Simatic PCS 7.

Siemens har sluppet versjon 8.1 av Simatic PCS 7. Den nye versjonen skal til sammen ha 70 forbedringer og nye funksjoner. I en pressemelding skriver Siemens at dette skal gi forbedret brukervennlighet, ytelse og effektivitet.

Operatøren gis intuitiv brukerflate som gir den nødvendige informasjon både for trygg styring og for å hjelpe til å ta riktige valg. Selve anlegget nyter godt av høy oppetid og de beste forutsetninger til å holde vedlikeholdskostnader nede.

Type-endring uten stopp

To eksempler for effektiv konfigurasjon ved Simatic PCS 7 v8.1 er den nye muligheten for selektiv lasting og «type-endring uten stopp». Den enkelte ingeniør kan nå laste ned sin endring uten å berøre koder som ikke er egne. Dette gjør prosjektarbeid lettere der man kan jobbe parallelt og laste ned enkeltvis det man selv har ønske om. «Type-endring uten stopp» gir enda større fleksibilitet for å holde anlegg gående ved endring.

Simatic PCS 7 v8.1 har en komplett portefølje av moduler som skal by på alle muligheter. I en pressemelding lister Siemens opp alt fra integrasjon med planleggingsverktøy og simulatorer, kombinert med 3D-modeller for realistisk operatøropplæring, prosess-sikkerhet, energiovervåking og -styring, tilstandsbasert vedlikehold, sentral arkivdatabase og fleksibelt rapporteringsverktøy. Den siste versjonen skal også by på gode muligheter for pakkeintegrering på tvers av produkt og kommunikasjonsstandarder.

Les om: Simatic-familien vokser

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå