NYHETSBREV

Lover 70 forbedringer

Siemens har sluppet versjon 8.1 av Simatic PCS 7.

Siemens har med oppdatering 8.1 utstyrt Simatic PCS 7 med 70 forbedringer
Siemens har med oppdatering 8.1 utstyrt Simatic PCS 7 med 70 forbedringer Bilde: Siemens AG
18. des. 2014 - 07:00

Siemens har sluppet versjon 8.1 av Simatic PCS 7. Den nye versjonen skal til sammen ha 70 forbedringer og nye funksjoner. I en pressemelding skriver Siemens at dette skal gi forbedret brukervennlighet, ytelse og effektivitet.

Operatøren gis intuitiv brukerflate som gir den nødvendige informasjon både for trygg styring og for å hjelpe til å ta riktige valg. Selve anlegget nyter godt av høy oppetid og de beste forutsetninger til å holde vedlikeholdskostnader nede.

Type-endring uten stopp

To eksempler for effektiv konfigurasjon ved Simatic PCS 7 v8.1 er den nye muligheten for selektiv lasting og «type-endring uten stopp». Den enkelte ingeniør kan nå laste ned sin endring uten å berøre koder som ikke er egne. Dette gjør prosjektarbeid lettere der man kan jobbe parallelt og laste ned enkeltvis det man selv har ønske om. «Type-endring uten stopp» gir enda større fleksibilitet for å holde anlegg gående ved endring.

Simatic PCS 7 v8.1 har en komplett portefølje av moduler som skal by på alle muligheter. I en pressemelding lister Siemens opp alt fra integrasjon med planleggingsverktøy og simulatorer, kombinert med 3D-modeller for realistisk operatøropplæring, prosess-sikkerhet, energiovervåking og -styring, tilstandsbasert vedlikehold, sentral arkivdatabase og fleksibelt rapporteringsverktøy. Den siste versjonen skal også by på gode muligheter for pakkeintegrering på tvers av produkt og kommunikasjonsstandarder.

Les om: Simatic-familien vokser

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.