Pall-Pack stiller ut sine tre mest populære maskiner for folievikling av gods på pall, den sist utviklede maskinen for vikling, PP 8000, for stillestående pall. Anledningen benyttes også til å vise den siste styringsteknologi med en Profibusløsning. Selskapet tilbyr Profi- og AsiBus løsninger som standard på sine stormaskiner.

For markedet i mellomklassen stiller Pall-Pack ut sin bestselger PP 4000 for roterende pall, en meget kompakt folieviklemaskin.

Selskapet er produsenter av rullebaner og båndtransportører og er morselskapet i ITO gruppen. De viser det siste innen palletransport med vektlegging på rullebaner.

Procon Pluss inngår i ITO- gruppen – og er et rendyrket konsulentselskap for logistikk. Selskapet ønsker dialog med større aktører innen distribusjon og varelager. Det vises frem interessante prosjekter de har kjørt for store norske grossister med analyser og effektiviseringsresultater.

– Vi satser også på et strategisk samarbeid med robotleverandøren Motoman og stiller derfor ut sammen med Robia – som er norsk representant.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.