NYHETSBREV

Logikkmoduler til mindre oppgaver

Siemens har lansert en ny generasjon logikkmodul

Den nye serien Logo! 8 er en videreutvikling som skal ha bedre pris/ytelses-forhold.
Den nye serien Logo! 8 er en videreutvikling som skal ha bedre pris/ytelses-forhold. Bilde: Siemens AG
21. aug. 2014 - 07:00

Med Logo! 8 lanserer Siemens en ny generasjon logikkmodul for mindre automatiseringsoppgaver. Logo! 8 erstatter dagens 6 og 7 serie og karakteriseres av forenklet håndtering, mer kompakt design, mer I/O samt forbedret pris/ytelses-forhold. I tillegg til mulighetene innen kommunikasjon benyttes den integrerte ethernetporten som standard programmeringsgrensesnitt helt uten behov for spesielle kabler.

Logo! 8 kommer med et bredt spekter av utvidelsesmoduler, deriblant et eget display med funksjonsknapper, 4-ports ethernet switchmodul, syv digitalmoduler, tre analogmoduler og diverse powermoduler, samt en ny modul for SMS og GPS for posisjonering, alarmer og fjernkontroll via mobiltelefon eller tidssynkronisering.

Les om: Simatic-familien vokser

Med brukervennlighet i fokus bidrar den nye programvaren Soft Comfort V8 raskt og enkelt til realisering av de forskjellige automatiseringsapplikasjoner, for eksempler settes kommunikasjon mellom opp til 16 noder opp enkelt ved hjelp av dra og slipp.

Med brukervennlighet i fokus bidrar den nye programvaren Soft Comfort V8 raskt og enkelt til realisering av de forskjellige automatiseringsapplikasjoner, for eksempler settes kommunikasjon mellom opp til 16 noder opp enkelt ved hjelp av dra og slipp.Den nye serien Logo! 8 er en videreutvikling som skal ha bedre pris/ytelses-forhold. Siemens AG

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.