ARBEIDSLIV

Liten feil på gratis-CD

Beklageligvis har programvarene fra Symantec og Beijer Electronics byttet plass i innholdsfortegnelsen på CD-ROMen som ble distribuert med Teknisk Ukeblad 46. Begge programmene er imidlertid på plass.

Men de som vil laste ned Norton Firewall fra Symantec, må klikke på Electroshop i innholdsfortegnelsen. På samme måte må de som ønsker å laste ned Electroshop klikke på Norton Firewall-knappen.

– Dette er svært beklagelig, men vi håper alle som er interessert i de ulike programmene finner fram allikevel, sier Endre Barstad, prosjektleder for CD-ROM-utgivelsen.

CD-ROM-en ble sendt ut sammen med fjorårets siste utgave av Teknisk Ukeblad. Hensikten var å gi abonnentene tilgang til den siste versjonen av den kjente nettleseren Opera samt demoversjoner av ny programvare for ingeniører. I tillegg inneholder CD-en spillet Globetrotter.

– Responsen på CD-ROM-en har vært bra, sier Barstad. Men enkelte har prøvd å spille av CD-en i sin vanlige CD-spiller, trolig i håp om å få nydelig opera i sine ører. CD-ROM-platen inneholder dataprogramvare og kan kun brukes i en datamaskin.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.