PRODUKTNYHETER

Lisensavtale

Tidligere underskrev Big Daishowa Seiki og Sandvik Coromant en kontrakt som ga Sandvik Coromant rettighetene til å produsere og markedsføre verktøyholdere for det modulære verktøysytemet Coromant Capto – utstyrt med Big Plus spindelsystem med dobbelt anleggsflate.

Sandvik har nå innvilget Big Daishowa Seiki lisens for å produsere det modulære systemet Coromant Capto. Avtalen gir dette selskapet retten til å produsere og markedsføre verktøyholdere, fresechucker, utboringsverktøy, bor og andre produkter for skjærende bearbeiding med Coromant Capto kobling. Roterende spindler og fiksturer er også inkludert i kontrakten. Salgsområdet er hele verden.

Begge selskapene tror at det vil føre til utvidet aksept og bruk av modulære verktøysystemer innen verkstedindustrien, og vil forbedre kundenes valgmuligheter ved å redusere deres avhengighet av en bestemt Ieverandør.

Big Daishowa Seiki vil nå gjøre nødvendige investeringer i maskiner og utstyr for produksjon av koblingen, og planlegger introduksjon for deres første serie av produkter i løpet av året.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.