MOBIL

Lille billige HTC Explorer

Liten kjekkas med Android lekket.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. sep. 2011 - 09:25

HTC ser ut til å være i ferd med å lansere den nye telefonen Explorer. Modellen har gått under navnet Pico, men ifølge Pocketnow.com skal den selges som Explorer.

Det har allerede lekket en rekke detaljer om telefonen, og nå har det dukket opp et pressebilde som ser fryktelig offisielt ut. Det ser altså ut til at lanseringen er rett om hjørnet.

Minner om Wildfire S

Explorer er ifølge lekkede spesifikasjoner en liten sak som i stor grad minner om HTC Wildfire S. Skjermen skal være 3,2 tommer stor med oppløsningen 320 x 480 piksler. 

Maskinvaren under skallet skal også i stor grad være den samme. Systembrikken er angivelig en Qualcomm MSM7227 som har prosessor på 600 MHz og grafikkbrikken Adreno 200. Arbeidsminnet sies å være på 384 MB. Det skal følge med et minnekort på 2 GB.

Selv om spesifikasjonene ikke blåser fletta av noen er dette likevel en interessant telefon. Den har ifølge spesifikasjonene nesten samme størrelse som Wildfire S, og blir i så fall liten og hendig. 

Den kjører Android 2.3 Gingerbread, og etter bildet å dømme den nyeste versjonen av HTC Sense-menysystmet. Versjon 3.5 byr på noen forbedringer i grensesnittet og dessuten lettere kode. Dette skal gjøre at telefonen jobber smidigere og bruker mindre strøm.

Den har også et kamera på fem megapiksler, men dette har ikke fotolys slik som Wildfire S har.

Ta frem saltklypa

Siden informasjonen ikke er offisiell skal du ta den med en liten klype salt.

Når og om den lanseres, og hva prisen blir, gjenstår å se. Dersom dette er ekte vare tipper vi at Explorer kommer til å koste under 2000 kroner i butikk.

Kilde: Pocketnow.com, GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.