MOBIL

LG slipper ny designserie

LG slipper tre nye mobiler i Optimus L-serien på det norske markedet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. feb. 2013 - 15:27

LG oppgraderer Optimus L-serien, som består av rimelige telefoner med fokus på design. Denne serien ble først lansert i fjor, og den nye Optimus L Series II ble første gang vist frem for et par uker siden.

Nå melder produsenten at de tre nye telefonene i serien skal lanseres i Norge i løpet av andre kvartal. Telefonene kjører alle sammen Android 4.1 Jelly Bean, og de spenner fra det nedre til midtre spesifikasjonsspekteret.

Optimus L7II

L7II har 4,3 tommers skjerm med 480 x 800 pikslers oppløsning. Kameraet tar bilder i åtte megapiksler, og det er i tillegg et frontkamera på 0,3 MP for videosamtaler.

Under panseret har L7II en Snapdragon-systembrikke med 1 GHz tokjerneprosessor (MSM8225). Arbeidsminnet er på 768 MB, mens lagringsminnet er på magre 4 GB. Men det er støtte for minnekort, slik at du kan bygge ut kapasiteten.

Telefonen har et batteri på 2160 mAh, og er 9,7 mm tykk. 

Optimus L5II

L5II har fått en MediaTek-systembrikke med 1 GHz enkeltkjerneprosessor. Det er altså snakk om en relativt beskjedent utstyrt sak. Arbeidsminnet er 512 MB, og lagringsminnet er 4 GB. Minnekortstøtte er på plass.

Skjermen er fire tommer og har 480 x 800 pikslers oppløsning. Kameraet har 5 megapikslers oppløsning. Frontkamera har telefonen ikke. Telefonen er for øvrig 9,2 millimeter tykk.

Optimus L3II

L3II er den enkleste av de tre, med en 3,2 tommers skjerm med oppløsningen 240 x 320 piksler. Dette er svært lavoppløst i dag, men vi antar at det er med på å drive prisen godt nedover. Kameraet med en oppløsning på 3 megapiksler kommer neppe til å imponere stort. 

Under panseret er det en 1 GHz prosessor (MSM7225A), og 512 MB arbeidsminne. 4 GB lagringsplass er inkludert, men du kan bygge det ut med minnekort.

Telefonen er litt småtjukk med sine 11,9 millimeter. Men her er det pris som er det store poenget, så det kan tenkes at dette er en telefon som kan være et godt kjøp.

Men hva prisene blir er ikke godt å si. Dette ønsker ikke LG å fortelle før telefonene nærmer seg butikkene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.