MOBIL

LG Optimus 3D får saftig oppgradering

LG er i ferd med å dytte ut Gingerbread til Optimus 3D. Og her er det mye som er nytt.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. nov. 2011 - 17:18

Verdens første telefon med 3D-skjerm og stereoskopisk kamera er LG Optimus 3D. Telefonen, som ble lansert under Mobile World Congress i februar, har til nå vært avspist med Android 2.2 Froyo, men får nå endelig Android 2.3 Gingerbread.

LES OGSÅ: Test av LG P920 Optimus 3D

Og det er ikke noen liten oppdatering det er snakk om. Her oppgraderes både det ene og det andre, og nye funksjoner er blitt lagt til.

Dette er nytt

RASKERE INTERNETT: LG har skrudd opp nedlastingshastighetene over 3G-nettet. Originalt stiller Optimus 3D med inntil 14,4 Mbps nedlasting, men etter oppdateringen får telefonen mulighet til å laste ned med inntil 21 Mbps. Opplastingshastigheten forblir den samme, altså 5,76 Mbps.

STABILISATOR: Optimus 3D har fra før av bildestabilisering når du filmer i 3D. Nå får du også bildestabilisering når du filmer i 2D og full HD. Videoopptakene skal vli bedre generelt.

RASKERE GALLERI: LG hevder at galleriet på telefonen nå laster raskere.

3D-VIDEOREDIGERING: Nå kan du redigere 3D-videoen du har tatt med telefonen i en egen app. Denne lar deg også redigere vanlige 2D-videoer.

GJENNOMSIKTIGE KONTROLLER: Kamerasøkeren har nå fått grensesnitt som er transparent. Dermed skal det være enklere å se hva du faktisk filmer.

BEDRE AVSPILLINGSTID: Du skal få lengre avspillingstid for MP3-filer.

Oppdateringen begynner neste uke.

LG vil begynne å rulle ut oppdateringen for ulåste telefoner i Europa neste uke. Hvorvidt Norge står øverst på listen er vi foreløpig ikke sikre på.

Vi spurte LG om når oppdateringen blir tilgjengelig i Norge, men de ønsket ikke å være med spesifikke enn at de jobber med saken, og at det ikke vil ta lang tid før den dukker opp.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.