MOBIL

LG Nexus 4 allerede testet

Hviterussisk nettsted lar seg ikke stoppe av at LG og Google ikke har lansert Nexus 4. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. okt. 2012 - 09:32

Først gikk ryktene, så dukket det opp bilder og spesifikasjoner. Med mindre dette er en veldig forseggjort spøk, ser det ut til at hele katten er ute av sekken. 

Det hviterussiske nettstedet Onliner.by har nemlig bestemt seg for å sikre seg sine femten minutter ved like greit å publisere en test av den hittil ulanserte telefonen.

4,7 tommer

Telefonen har en 4,7 tommers skjerm med oppløsningen 1280 x 768 piksler. Fremsiden av telefonen er ganske anonym, så det er ingen taster eller logoer her.

Den kjører Android 4.1.2, men det er ventet at den ved lansering skal kjøre en kommende versjon av Android, og da trolig Android 4.2.

Firekjernet Snapdragon

Nexus 4 har et kamera med åtte megapiksler, som ser ut til å være ganske slappe saker. Under panseret sitter en firekjernet Snapdragon S4-systembrikke og 2 GB arbeidsminne. Den aktuelle telefonen har bare 8 GB arbeidsminne, men det kan tenkes at Nexus 4 vil lanseres i flere varianter.

Ytelsestestene nettstedet har gjennomført tyder på at telefonen ikke er spesielt sprek, men dette kan også skyldes at det er snakk om en tidlig prototype. Nettstedet skriver selv at de har hatt mye problemer med å få saker og ting til å fungere på telefonen.

Om du vil vite mer finner du testen hos Onliner.by (oversatt).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.