MOBIL

LG lager "tenkende smarttelefon"

Den neste store mobilinnovasjonen trenger ikke komme fra Apple, sier produsenten.

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. apr. 2012 - 13:30

I stedet for å stappe inn flere og flere funksjoner i sine nye smarttelefoner skal LG satse på noe helt nytt. De har nemlig planer om å lage "en tenkende smarttelefon".

Nøyaktig hva de legger i dette er noe uklart, men selskapets sjef for mobildivisjonen, Kwon Bong-suk, mener at de kommer til å sette en ny standard i mobilverdenen.

LES OGSÅ: Lyntest av LG Optimus 4X HD

LG-sjefen presenterte planene overfor det koreanske nettstedet iNews24.com.

Forstår hva du trenger

Tanken er at telefonen skal kunne forstå hva du trenger å gjøre, og kan handle deretter. Et eksempel er at du setter på vekkerklokken til seks om morgenen. Men så finner telefonen ut at det er uvanlig mye trafikk på veien denne morgenen, og vekker deg tidligere slik at du rekker frem til jobb i tide.

Han sier at det er opp til de forskjellige produsentene å komme opp med de nye funksjonene forbrukerne vil ha, og at det ikke nødvendigvis trenger å være Apple som står bak dette. 

Planleggingsstadiet

"Den tenkende smarttelefonen" er underveis, men foreløpig er den kun på planleggingsstadiet. Dermed kan det fort gå en stund før LG viser frem noe håndfast.

LG er for øvrig ikke ukjente med å teste ut nye konsepter. De var blant de første som lanserte en mobiltelefon med 3D-skjerm og 3D-kamera.

Kilde: Theverge.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.