MOBIL

LG bekrefter ny Prada-telefon

Prada Phone by LG 3.0 kommer tidlig neste år.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. nov. 2011 - 09:31

LG og Prada begynte å lage mobiltelefoner sammen allerede i 2006, og de lanserte sin første modell i 2007. Deretter fulgte de opp med en ny telefon året etter. Siden den gangen har det vært stille fra tospannet. 

Tidligere i år dukket det opp bilder av den neste telefonen fra de to, og nå ser det ut til at ryktene kuliminerer i Prada Phone by LG 3.0. Dette annonseres etter at LG og Prada fornyet ekteskapsløftene sine under en signeringsseremoni i Seoul i natt norsk tid. 

Noe mer konkret enn at dette er den tredje telefonen i serien er ikke sagt, men LG og Prada har lagt ved et bilde som mer enn hinter om hvordan telefonen ser ut. Det er altså snakk om en smarttelefon med trykkskjerm, og etter det vi vet kjører den også Android 2.3, eller muligens Android 4.0.

Telefonen heter antakeligvis K2 eller P940, og har 4,3 tommers skjerm, 21 Mbps super-3G og er 9 millimeter tykk. Men dette er foreløpig kun spekulasjoner. Hva som faktisk lanseres får vi se når LG og Prada tar seg tid til å lansere telefonen, noe som skal skje tidlig neste år.

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.