PRODUKTNYHETER

Leveres med vannhydraulikk

26. mars 2002 - 10:34

Ventilen passer inn der det stilles høye krav til hygiene. Aktuatorenes beskjedne størrelse og enkle utforming skal gjør dem lett og renholde

Larox har lenge levert ventilbelger som kan benyttes i produksjon av næringsmidler. I slakterier, meierier, bryggerier og andre bransjer hvor man trenger ventiler for antiseptiske prosesser gir denne ventiltypen fordelen av å ha et 100 prosent uhindret løp. I forhold til andre ventiltyper er slangeventilen enklere å holde ren innvendig fordi ventilløpet er helt slett og muligheten for bakterievekst er minimal.

Med den nye aktuatoren og ventilbelger i naturgummi eller nitrilgummi som er FDA godkjent, får næringsmiddelindustri og råstoffprodusenter et nytt ventilalternativ. Tilgjengelige ventilstørrelser er fra 25 til 80 mm i trykklasser opptil PN 25 bar. Diameter inntil 450 mm kan leveres i PN 1 bar, og 125 mm i diameter kan leveres i maksimum PN 10 bar.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.