Lettere liv for hobbysnekker'n

PISTOL: Morten Rødsrud fra Würth demonstrerer en ny boltepsikerpistol for montering av tre og ståldetaljer til stål og betong. (Bilde: KNUT STRØM)
KNEVENNLIG: Reidar Stålen fra Würth med en nu skrumaskin som er rygg- og knevennlig for skuing av gulvspon og terrassebord. (Bilde: KNUT STRØM)
STØVER IKKE: Flisemørtelet Easyflex Pluss støver hele 80 prosent mindre enn vanlig flisemørtel. (Bilde: KNUT STRØM)
KLEBERSTEIN: Fran Skjåningsrud hos Jøtul er klar for en ny fyringssesong med en ny peis som kombinerer brennkammeret i 370-konseptet med klebersteininnfatning. (Bilde: KNUT STRØM)
TAR TEMPEN: Bjøn-Tore Hansen demonstrerer den nye gassdrevne spikerpistolen som føler av temperaturen og avpasser gassmengden etter temperaturen slik at den kan brukes ned til minst minus 15 grader. (Bilde: KNUT STRØM)
SABELSAG: Eli Stavlund med en ny batteridrevet sabelsag med et batteri på hele 28 V fra den amerikanske produsenten Milwaukee. (Bilde: KNUT STRØM)
ISOLERER: Som den første produsent har vindusprodusenten NorDan fått svanemerket for et vindu med en U-verdi på 0,7. (Bilde: KNUT STRØM)
RESIRKULERT: Jon Narmo fra Glasopor med et skumglass fra resirkulert glass i byggeblokker som er 30 % lettere og som gir 20 % bedre isolasjon enn lettklinker. (Bilde: KNUT STRØM)
VINKJØLER:Hva med en vinkjøler som kan plasseres i en åpen kjøkkenløsning. Fredrik Nygård hos Norcool forteller at interessen er stor for kjølerne som holder vinen temperert på henholdsvis ni og 16 grader. (Bilde: KNUT STRØM)
TESTER: Skolelever tester betongbor. (Bilde: KNUT STRØM)
SKRUER: T-tap er et nytt skruesystem som er en videreutvikling av torx. Systemet er godt mottatt hos håndverkere. (Bilde: KNUT STRØM)
  • byggbilder

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå