PRODUKTNYHETER

Letter tilpasningen ved løfteoperasjoner

21. juni 2001 - 16:52

– Det gripevennlige styrehåndtaket føler av håndens bevegelser, som drivmotorens løfteeffekt øyeblikkelig reagerer på. Uansett last, kreves altså kun en ubetydelig styrekraft.

Løftesystemet, i aluminium, leveres normalt som manuelt svingarmsystem, men kan også leveres som traverssystem med automatisk eller driftssystem som følger operatørens bevegelser. Håndteringssystemet er for vekter fra 0–100 kg, 100–200 kg eller 200–300 kg, og brukes hvor mange gjentatte løft skal gjøres med hurtighet og presisjon. Sammen med et spesialtilpasset løfteverktøy er dette et hjelpemiddel hvor ergonomien i høy grad er med.

Systemet er levert i stort antall i Sverige og noen i Norge. Det ble vist på NEF-dagene på Sjølyst hvor produsent er Klahimann Produkter, ved Sture Kahlmann mottok arbeidsmiljøprisen fra Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund for Quiek-Lifts egenskaper for arbeidsmiljøet. (kd)

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.