NYHETER

Lemminkainen - Veidekke 3-2 i Midt-Norge

Siste anbudsåpning på asfaltkontrakter i Region Midt viser at Lemminkainen ligger lavest på tre, mens Veidekke Industri kan få to.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
20. mars 2013 - 11:01

Tilsammen fem kontraktsområder  i Møre og Romsdal og de to trøndelagsfylkene hadde anbudsåpning henholdsvis 15. og 18. mars.

I  Møre og Romsdal var det Veidekke Industri, Lemminkainen og NCC Roads som hadde lagt inn tilbud på den såkalte Sunnmørskontrakten. Her ligger Veidekke lavest med en pris på 22,2 millioner kroner - som er seks millioner lavere enn det Lemminkainen som høyeste tilbyder skulle ha.

De samme tre entreprenørene kjemper om kontrakten som omfatter Nordmøre og Romsdal, men her er det Lemminkainen som ligger lavest med en pris på 23,1 mill av tre svært jevne tilbud.

I Sør-Trøndelag ligger også Lemminkainen lavest på en kontralt som dekker den sørvestlige delen av fylket. Med en pris på 19,7 mill danker de ut Peab (21,9 mill kr), NCC Roads (22,1 mill kr) og Veidekke Industri (22,2 mill kr).

På Innherredkontrakten i Nord-Trøndelag ligger Veidekke best an med en pris på 25,7 mill kroner. Bak dem ligger Skanska Asfalt, Lemminkainen. Peab Asfalt og NCC Roads, som hadde høyest pris på 33,2 mill kroner.

Den andre kontrakten i Nord-trøndelag gjelder sørfylket, der Lemminkainen ligger lavest med et tilbud på 25,9 mill kroner. I stigende rekkefølge kommer så Skanska Asfalt, Veidekke, Peab og NCC Roads, som også her ligger høyest med en pris på 28,9 mill. kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.