IKT

Lekeplass for mobilt Internett

4. okt. 2000 - 07:06

– Mobilt Internett gir en rekke nye muligheter. For å utnytte disse mulighetene, må det til et tettere samarbeid mellom utviklere av terminaler, programvare og innhold. I Playground har vi samlet noen av de ledende selskapene innen disse områdene. Sammen kan vi bidra til en raskere utvikling av mobilt Internett og samtidig sikre bedre og mer forbrukervennlige løsninger, sier Paul Torkil Fjuk, Playground Manager i Ericsson AS.

Playground får tilgang til et nyutviklet mobilt Internett-studio hos Ericsson i Asker. Her vil de 16 selskapene møtes for å utvikle det som kan bli fremtidens standard innen mobilteknologi både for privatpersoner og bedrifter. Dette studioet er selve verktøykassen i Playground og skal inneholde alle fasiliteter medlemmene trenger for realisering løsninger for mobilt Internett.

– Dette samarbeidet gir oss tilgang til et lokalt nettverk med mulighet for globalisering gjennom Ericsson konsernets kontaktpunkter. Playground vil helt klart gi oss nye samarbeidspartnere i forbindelse med kundeprosjekter og etablering av nye forretningsmuligheter, sier Eldar Sofienlund i Birdstep.

Disse er med:

Ericsson

Avenir

Birdstep

Carrot Communications

Cell Network

Colibria

Consafe Infotech

ECSoft

Fast

Geodata

HiQ

HP

Norkart

Sigma ProSoft

Systek

TV2 Interactive

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.