MOBIL

Legger Windows Phone på is

OPPDATERT: LG sier de ikke vil lansere noen Windows-telefon med det første. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. mai 2012 - 08:00

LG har ingen umiddelbare planer om å lansere noen nye Windows Phone 7-telefoner, skriver Korea Herald. I stedet skal den koreanske produsenten satse på Android som sin smarttelefonplattform.

- Det totale antallet Windows Phone solgt på det globale markedet er ikke et betydningsfullt tall, sier en LG-talsmann til avisen. Derfor kommer de ikke til å lansere noen nye Windows-telefoner med det første. 

Ikke slutten

Det er imidlertid et godt stykke fra dette til å si at LG har sluttet med Windows Phone. Representanten sier at de skal fortsette med forskning og utvikling på Windows Phone-plattformen. Det virker derfor sannsynlig at de legger Windows-telefoner på is inntil videre.

OPPDATERT: Det britiske nettstedet Pocket-Lint.com har snakket med en talsmann for LG, som hevder at de forstatt skal satse på Windows Phone, men akkurat nå fokuserer på Android.

Talsmannens utsagn bekrefter langt på vei informasjonen fra Korea Herald - altså at LG skal fokusere mer på Android den kommende tiden.

LGs mobildivisjon har slitt i motbakke lenge og tapte penger sju kvartaler på rad frem til forrige, da de gjorde grei butikk på Android-telefoner med LTE-teknologi.

Da Microsoft lanserte Windows Phone 7 i 2009 var LG Optimus 7 en av de første telefonene som kom med operativsystmet.

Kilde: Koreaherald.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.