NYHETER

Ledig på høgskolekurs i drift og vedlikehold

Kurset «Drift og vedlikehold av veger og gater» ved Høgskolen i Ålesund har fortsatt ledige plasser, og har utvidet påmeldingsfristen til 26. august.

21. aug. 2013 - 12:03

Det er fortsatt ledige plasser på kurset «Drift og vedlikehold av veger og gater» ved Høgskolen i Ålesund. Kurset er det mest omfattende på dette området i landet.

Kurset drift og vedlikehold av veger og gater har 12 plasser som er reservert studenter fra byggingeniørlinja og 18 plasser som er reservert yrkesutøvende. Kurset gir 10 studiepoeng og er et samarbeid mellom Høgskolen i Ålesund og Statens vegvesen. Tanken bak kurset er å gi en teoretisk ballast på et fagfelt som ellers er preget av praktisk tenking.

- Pensum er bredt og dekker det meste av utfordringer vi på driftssiden støter på i hverdagen. Vi har hentet foredragsholdere både fra Statens vegvesen, Vegdirektoratet, kommuner og driftsentreprenørsiden. Resultatet mener vi er et matnyttig kurs som gir en god fagforståelse for de som kommer rett fra skolebenken og samtidig tilfører noe nytt til de som har jobbet med faget en stund, sier kursansvarlig i Statens vegvesen, Kjell Haukeberg.

Utvidet påmeldingsfrist er 26. august.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.