NYHETSBREV

Lederskifte i Skala Robotech

Geir Solberg er ny daglig leder i Skala Robotech

Geir Solberg, daglig leder i Skala Robotech
Geir Solberg, daglig leder i Skala Robotech Bilde: Jon Schioldborg Baglo
19. juni 2014 - 14:34

Solberg jobber i en overgangsperiode sammen med avtroppende daglig leder Ulf Brekke som nå går over i pensjonistenes rekker.

– Vi vil nok dreie mer over mot service av maskiner og utstyr, det er et mer stabilt marked enn nysalg. I tillegg vil vi se mer på nye agenturer, sier Solberg.

Denne bør du lese:

Robotekspert ser muligheter overalt  

Kostnadene må ned

Han venter både bedre men også tøffere tider for bedriften.

– Konkurransen blir hardere, derfor må kostnadene ned i Norge. Det betyr mer automatisering, vi har kunder som er opptatt av dette. Samtidig ser vi at det blir et tøffere marked som må deles mellom flere, det er økende konkurranse fra utlandet.

Solberg sier at en av grunnene til at han vil satse mer på service er at nærheten til kundene da gir Skala Robotech en fordel overfor de utenlandske konkurrentene.

Les også:

Slipp til robotene!  

Robotisering og materialhåndtering

Geir Solberg er utdannet ingeniør innen verkstedsteknisk automatisering ved KIH Kongsberg og har videreutdannelse innen bedriftsøkonomi samt ledelse.

Skala Robotech er en norsk ingeniørbedrift som prosjekterer og leverer robotiserings- og materialhåndteringsutstyr til næringsmiddelindustrien og øvrig industri. Selskapet har det norske agenturet for Motoman.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.