Lederskifte i Geodata

Espen Kristiansen er ny administrerende direktør i Geodata. Han tar over etter Geir Hansen, som går over til Geomatikk-gruppen.

Espen Kristiansen er ny administrerende direktør i Geodata
Espen Kristiansen er ny administrerende direktør i Geodata For public use
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
27. apr. 2021 - 09:31

Espen Kristiansen har hatt stillingen som salgsdirektør i Geodata i 12 år.

– Jeg gleder meg til å overta det øverste ansvaret i Geodata og stafettpinnen etter Geir. Geodata har et unikt teknologisk og faglig fundament å bygge videre på. Innenfor nær sagt alle våre markedsområder, opplever vi økt etterspørsel knyttet til behov for digital omstilling og nyinvesteringer og stor tilvekst av nye kunder, sier Kristensen.

Styreleder og hovedeier i Geodata, Olbjørn Kvernberg, lovpriser arbeidet Geir Hansen har lagt ned i sine 11 år i direktørstolen.

– Geir har gjort en formidabel jobb som administrerende direktør i Geodata over en lang periode. Han har posisjonert Geodata som den ledende aktøren innenfor GIS i Norge, og levert solid vekst og gode resultater hele veien, sier Kvernberg, som er glad for at det har vært mulig å finne en ny leder internt.

– Dette viser at vi er en virksomhet som utvikler gode kandidater selv, og at det finnes en karrierevei helt til topps i Geodata, sier Kvernberg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.